Bejelentkezés
REGISZTRÁCIÓ

ADOK-VESZEK

KÉPFELTÖLTŐ

PÁRBAJOK

FÓRUM

 
  


Utolsó kommentek

Köszönöm Anita, örülök, hogy tetszik neked! :)
Jó kép!
Nagyon jól elkapott pillanat!
Ez nagyon szép :)
Köszike :D nem rossz ötlet :D
:o)
-
még mindig cuki! :)
Szia! Írj már ide légy szíves: radulymarianna@gmail.com
Helló! Nagyon szép ez a kép! Szeretném a most ...
:)
A kiégett arc szerintem rendben is volna ha lenne ...
Hát a kutyusos képhez képest ez egy nagyon véletlen ...
Szia. Szerintem ez nagyon jól sikerült kép. Érdekes. Megakadt ...
Szia Esel! Köszönöm az észrevételed. Igen, így kinagyítva tényleg idétlen. ...
csodásak a képeid, öröm nézni :)
Nagyon kellemes háttérszín választás, csodás fotó :) gratulálok
Szia! engedd el szerintem ezt a fehér keretet (főleg elkora ...
Nagyon jó kép!
Szerencsére így még láttalak élőben :)
Ez nagyon jó! Tökéletesen bemutatja fanatikust :)
Amennyiben ez a kép a budakeszi vadasparkban készült úgy ...
Köszönöm szépen! :)
Köszönöm szépen! :)
Köszönöm! Örülök, hogy tetszik! :)
Köszönöm, hogy írtál. :)
Nagyon szépek a színek. Az ég csodaszép színekben tündöklik, ...
Nagyon tetszik a képed. A bagoly nagyon szép élesen
Nagyon tetszik a képed. A pásztor ember szépen, élesen ...
A jégmadarat nem egyszerű lencsevégre kapni. Neked viszont tökéletes ...
A Like -okat előre is köszönöm.
Át jött, Köszönöm. :)
No egy hozzászóláspróba: remek fotót hoztál, gratula!
Szépen kivitelezett hangulatos fotó.
jó kép lett :)
Ez nagyon jó lett. :)
Köszönöm szépen :)
Szia! Köszönöm az építő jellegű kritikát. :) Megfogadom a ...
Még mindig nem tudom mert az eredeti képen nincs
Mire figyeljek hogy jobb legyen a fotó?
Köszönöm szépen!!
Köszönöm!örülök hogy tetszik!
Visszautasítom!
nagyon jó ez a kis négykörlámpás!
GYÖNYÖRŰ!
Köszönöm az építő kritikát!Bár nem tudom a kompozícióval és ...
Nagyon szépen kihangsúlyozza a pókot a nem természetes világos ...
Nagyon kellemes fotó. Szuperül öszhangban van a háttér és ...
Szia. Ezt Bridge géppel is meg lehet csinalni? Mert ...
Helló Szép színek. Kicsit poklos:) hdr?
Te tuti valami pedofil vagy.
Sejtelmes, veszélyes jó a háttér. Szép a szem és a
Nagyon szépen komponált kép. Ritka jól elcsípett pillanat. grat
Helló Tetszik, jó a színvilág, a modell a helyén, és ...
A budapesti Népsziget árterében.
Nagyon szép lány :) Merre készült a fotó?
Köszönöm szépen. Verőfényes naplementében ezt az árnyékos részt is ...
Nagyon jól sikerült kép, tetszik ahogy kihasználtad a korlátokat ...

 

NikonosPeti 2016-12-05 20:21

16 hozzászólás

Request Entity Too Large

Ezt a hibaüzenetet kapom képfeltöltésnél. 


Missz 2016-12-03 16:47

1 hozzászólás

mint irtam az egyik kephez, par napja hasznalhatatlan...oldalt a kommentekbol megnyitva be sem tolti a kepeket, osszeomlik tole az osszes bongeszo, 100 szazalekon van a cpu, katasztrofa az egesz....harom gepen neztem meg, mindharmon ugyanez van...


Nemeric-admin 2016-12-02 15:27

4 hozzászólás

Sziasztok!

Az oldal ismét új szerverre került, ugyanis ennek is elértük a korlátait.
Ezen felül egy frissen telepített gépről van szó, tehát a régi kódokat teljes mértékben át kellett írni, mert azok abban a formában tovább már nem támogatottak.

Bármi nemű hiba esetén, kérem írjatok az it [kukac] sakalmedia.hu e-mail címre.


Sunslayer-admin 2016-03-27 00:42

181 hozzászólás

Fotópályázati lehetőség és tippek makrofotózáshoz a blogban!


Hetfield-admin 2015-08-10 17:31

687 hozzászólás

Még egyszer ! Akinek nem inge……..  Azon felhasználók  akik szabályzatunk egyik alaptételét nem betartva (minimum : ahány kép annyi komment) komment nélkül töltenek fel képet, képeik moderálásra kerülnek mindaddig amíg ezt be nem pótolják. A sok kép zéró komment elfogadhatatlan ! Lehet ezen megsértődni, letörölgetni a képeket, még csak rá sem kérdezni , hogy ugyan miért, de gondolom ez a hobbi ennyire lehet fontos az illetőknek.

Üdv  Hetfield


Deadness-admin 2014-01-17 11:43

1573 hozzászólás

Rengetegszer előfordult már, de az újak miatt újra:

Arra a kérdésre, hogy egy kép miért nem kerül engedélyezésre, SOHA nem válaszolunk. Erre van ott a szabályzat. Abban benne vannak az irányelvek, nekünk nincs időnk indoklást adni.


Krampusz 2013-09-22 07:29

428 hozzászólás

Addig jó nekünk, míhg nem Szléjer kolléga símogatja érzékeny lelkünket (talán Kishusi emlékszik rá egy másik oldalról...)


Outback 2013-09-21 23:02

86 hozzászólás

Hmm...ezt jól összefoglaltad Krampusz....kicsit szíven is ütött, mert helyenként magamra ismertem és tudom, kinek nem inge...de úgy érzem most egy kicsit az én ingem is...és nagyon köszönöm, hogy mindezt ÍGY leírtad! Bizony néha kellenek a kemény szavak  (és gondolom tudtál volna ennél keményebb is lenni:D) , hogy az ember tartson pár perc önismeretet és végiggondolja, hogy valóban jó helyen van-e.


Vatrga24 2013-09-21 22:52

258 hozzászólás

huu nem sporoltad a betuket..:) am nem mindenki van igy ezel.. pl en valogatom a kepeimet. es tudom h ,,szarok,, de en kommentot es kritikat varok erte mert sajna en nem latom a sajat hibaimat... de akik profibbak mint en.... tudjak hol a hiba es hatha megtudjak mondani hol rontom el... es nektek koszonhetoen  en egyre jobb es jobb vagyok... ( szerintem..:P )  tehat KOSZONOM nektek..:) 


Krampusz 2013-09-21 22:23

428 hozzászólás

Kedves Write Only/Upload Only módban működő Fotóstársak!

Ha már úgyis írni kell néha a fotózásról, megpróbálom összefoglalni a tapasztalataimat a turistafotó/állatkerti fotó témakörben.

Van a fotós életében olyan fázis - jellemzően az első pár nem automata üzemmódban elkészült jól exponált kép után - amikor minden hűűűű és minden haaaa és ezt azonnal meg kell mutatni mindenkinek. Ilyenkor jönnek a fotozok.hu és hasonló oldalak, ahol a kedves fotós visszajelzést vár. Leginkább olyat, mint hűűűűűű meg haaaaaa. Na itt kezdődnek a gondok...

Kétfajta oldal van, az egyik a képfeltöltögetős, ahol van komment funkció is (flickr) és a tapasztalatcsere és míves kritika fórumaként szolgálók - mint pl ez itten ni. Na ha ezeket az egyszeri júzer összekeveri és az első élesen sikerült 45 képét mind-mind feltölti egy fotóértékelő oldalra, akkor jön a sértődés és a hiszti (ellenben ha képfeltöltőre töltené fel, le se tojná senki sem, ezért a motiváció, hogy ide kell belökni a közösbe).

De miért vagyunk ennyire pöcsök?
Hát mert irigyek vagyunk mind, velejéig romlott, megkeseredett trollok, akiknek nincs más örömük az életben, csak a másikat vegzálni, de nem vagyunk elég bátrak, hogy ezt élőben, embertársainkkal csináljuk, ezért telepszünk meg ilyen oldalakon és nickek mögé bújva toljuk az ipart.
Illetve még azért, mert szarok a feltöltött képek. A hetvenhetedik középre komponált virág vagy a feketefoltos szurikátakölyök a szürke poros háttér előtt mindig unalmas lesz. Bocs, ha most összetörtem a világodat. Ebből köszi, de nem érdemes, na meg eleve szopóroller a kimenetele, mert valaki le fogja írni előbb-utóbb egy szar képhez, hogy az szar. Ilyenek vagyunk mi trollok.

Egyszerűbb egy kis önkontrollra beruházni, készítés után eltenni a képeket a fiókba, hagyni egy kicsit állni és 1-2 hét múlva elővenni a nünükéket és a szurikátákat. Izgalmas? Még mindig? Nem csak az akkori élmények ragadják el a készítőt? Van olyan a képen, ami annak a befogadónak is érdekes lehet, aki nem olt ott a kép készítésekor? Benne van a hangulat, az a plusz? Ha igen, miért nincs? És hogyan kellett volna belecsempészni a képbe?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel kell terhelni magunkat minden áldott alkalommal, ha többek akarunk lenni a kocafotósnál, aki telibenyomja az internyettet a vizuális selejttel és beeszi magát ide méltatlankodva, hogy nem vagyunk hajlandó fáradtságot nem kímélve neten keresztül őt azonnal megtanítani fotózni / nem ismerjük el művészetét, holott ő annyi fáradtságot sem vett, hogy szelektáljon a megtermelt hulladékából.

És honnan veszem a bátorságot, hogy ekkora legyen a pofám?
Mert én is ezt csináltam. Szóról szóra, betűről betűre ugyanezt, és szarul is éreztem magam, hogy nem hever az internet a lábaim előtt csettintésre. Csak aztán nálam is volt feedback és vettem a fáradtságot, olvastam, nem csak írtam, néztem és láttam, nem csak nyomtam a gombot és kerestem a jó képeket a neten, nem csak feltöltögettem a sajátokat. Bennem megvolt az akarat, hogy előrébb jussak - és a felismerés is megvolt, hogy ezt csak gyakorlással és tanulással lhet megvalósítani. Valahol itt van szerintem a választóvonal az örökre befásult, gombnyomogató és a fotós között.

ui.: feltöltöttem egy Lánchíd fotót, mert akkora önelégült pöts vagyok, hogy a sajátomat hozom fel pozitív példaként. Szóval ez az a kép, ami mutatja, hogy ezerszer lerágott témákról is lehet valami eredetit készíteni. De hogy lássátok, hogy nem én fújom a passzátszelet és nem vagyok zseni: 7 éve fotózom a budapesti hidakat és ilyen ötletem + lehetőségem a megvalósításra csak elvétve akad.

No, kb csak ennyit akartam mondani a túristafotókról. Köszike, jó fényeket ésatöbbi.


« első   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48    utolsó»